Contact

Je mag altijd contact met ons opnemen voor het vrijblijvend inwinnen van informatie, het maken van afspraken en stellen van vragen:

Tel: 0226-39 20 62

smartphone_11Je krijgt een van de  verloskundigen aan de telefoon of je hoort het mobiele telefoonnummer van de dienstdoende verloskundige op het antwoordapparaat. DIT MOBIELE NUMMER MAG JE UITSLUITEND VOOR DRINGENDE ZAKEN ALTIJD BELLEN! We werken niet met een assistente, je krijgt altijd een van ons aan de lijn.

N.B. Je vindt onze mobiele telefoonnummers ook op je zwangerschapskaart (rechts bovenaan)

Is het niet dringend maar wil je wel graag vandaag iemand spreken:

Het beste bel je ons dan tussen tussen 13:00 en 15:00 uur.

In geval van nieuwe zwangerschap:

Voor het aanmelden van een nieuwe zwangerschap kun je het beste ons  contactformulier invullen met de button op de homepage.

E-mail-contact

Ons mailadres is verloskundigen@duinendijk.nl. Let op! Dit is niet voor het stellen van een medische en/of dringende vraag.
Het kan bij drukte soms enkele werkdagen duren voor we de mail beantwoorden. Voor een dringende vraag moet je ons natuurlijk altijd bellen!

 


Spreekuren:

Locatie Alkmaar

Frans Halsstraat 49, 1816 CM, Alkmaar. (In “Gezondheidscentrum Alkmaar” bij Huisartsenpraktijk Omarkhel)

Locatie Oudorp

Oudorperplein 18, 1823 HA, Oudorp (bij Fysiotherapie Oudorp)

Locatie Bergen 

Nassaulaan 24, 1862 EJ, Bergen (nh) (Bij de Bergense Huisartsen)

Locatie Warmenhuizen

Doorbraak 6, 1749 AM, Warmenhuizen (= tevens postadres! In het Medisch Centrum)

Locatie Tuitjenhorn

Dorpsstraat 33, 1747 HA, Tuitjenhorn (in het Gezondheidscentrum)

Tussentijdse extra controle

Als je tussendoor eens een extra controle wilt plannen mag dat altijd. Bijvoorbeeld om het hartje even te horen als je wat onzeker bent of je bloeddruk extra te meten. Bel ons even en we kijken wat er mogelijk is.

Social media

Je kunt ons op Instagram vinden; Let op: Dit is uiteraard niet voor berichten/vragen! Dan bel je natuurlijk met de dienstdoende verloskundige! We vinden het leuk als jullie reacties plaatsen op onze posts.

Ons volgen op Instagram? klik dan hier!

 

Evaluatieformulier

Onder het kopje “Kraamperiode” vind je ons evaluatieformulier. We vinden het heel fijn als jullie deze willen invullen nadat onze zorg is afgerond. Ongeveer 2-3 maanden nadat jouw zorg bij ons is afgerond krijg je ook per email een uitnodiging via de mail om dit formulier in te vullen. Zo kunnen we onze zorg goed evalueren en waar nodig aanpassen aan jullie wensen. Alvast bedankt.