Contact

Je mag altijd contact met ons opnemen voor het vrijblijvend inwinnen van informatie, het maken van afspraken en stellen van vragen:

Tel: 0226-39 20 62

smartphone_11Neem contact op met de praktijk; Je krijgt een van de  verloskundigen aan de telefoon of je hoort het mobiele telefoonnummer van de dienstdoende verloskundige op het antwoordapparaat. DIT MOBIELE NUMMER MAG JE OOK ALTIJD BELLEN! We werken niet met een assistente, je krijgt altijd een van ons aan de lijn.

N.B. Je vindt onze mobiele telefoonnummers ook op je zwangerschapskaart (rechts bovenaan)

In geval van nieuwe zwangerschap:

Voor het aanmelden van een nieuwe zwangerschap kun je ook het contactformulier invullen met de button op de homepage.

E-mail-contact

Ons mailadres is verloskundigen@duinendijk.nl. Let op! Dit is niet voor het stellen van een medische en/of dringende vraag.
Het kan bij drukte soms enkele werkdagen duren voor we de mail beantwoorden. Voor een dringende vraag moet je ons natuurlijk altijd bellen!

 


Spreekuren:

Locatie Alkmaar

Frans Halsstraat 49, 1816 CM, Alkmaar. (In “Gezondheidscentrum Alkmaar” bij Huisartsenpraktijk Omarkhel)

Locatie Oudorp

Oudorperplein 18, 1823 HA, Oudorp (bij Fysiotherapie Oudorp)

Locatie Bergen 

Nassaulaan 24, 1862 EJ, Bergen (nh) (Bij de Bergense Huisartsen)

Locatie Warmenhuizen

Doorbraak 6, 1749 AM, Warmenhuizen (= tevens postadres! In het Medisch Centrum)

Locatie Tuitjenhorn

Dorpsstraat 33, 1747 HA, Tuitjenhorn (in het Gezondheidscentrum)

Inloopspreekuur:

LET OP: IVM CORONA IS ER TOT NADER BERICHT GEEN INLOOPSPREEKUUR!

Iedere vrijdag is er inloopspreekuur in Warmenhuizen, van 9.00 tot 10.00 uur. Heb je een vraag voor de verloskundige? Wil je iemand het hartje laten horen (vanaf 12 weken zwangerschap)? Vind je het prettig om je bloeddruk te laten meten? Of vind je een extra tussentijdse controle gewoon een prettig idee? Dan kun je zonder afspraak langskomen! Ook als je nog op zoek bent naar een verloskundigenpraktijk en je wilt even (vrijblijvend) kennismaken met een van ons kun je op het inloopspreekuur binnen lopen, dan hebben we even persoonlijk contact.

Als de deur van de spreekkamer open staat mag je doorlopen. Is de deur gesloten wacht dan even in de wachtkamer. LET OP: het inloopspreekuur is niet bedoeld voor een dringende vraag, bel dan dezelfde dag nog de dienstdoende verloskundige!

Socialmedia

Je kunt ons op Instagram vinden; Let op: Dit is uiteraard niet voor berichten/vragen! Bel dan natuurlijk met de dienstdoende verloskundige! We vinden het leuk als jullie reacties plaatsen op onze posts.

Ons volgen op Instagram? klik dan hier!

 

Evaluatieformulier

Onder het kopje “Kraamperiode” vind je ons evaluatieformulier. We vinden het heel fijn als jullie deze willen invullen nadat onze zorg is afgerond. Ongeveer 2-3 maanden nadat jouw zorg bij ons is afgerond krijg je ook per email een uitnodiging via de mail om dit formulier in te vullen. Zo kunnen we onze zorg goed evalueren en waar nodig aanpassen aan jullie wensen. Alvast bedankt.