Aanmelden zwangerschap.

Zodra je zwangerschapstest positief is kun je je zwangerschap aanmelden door ons te bellen voor het inplannen van een eerste afspraak op een van onze spreekuren in Alkmaar, Bergen, Warmenhuizen, Tuitjenhorn of Petten. Een verwijzing of bezoek aan de huisarts is niet nodig. We hebben geen wachtlijst, er is altijd plek. In de regel plannen we de eerste afspraak rond 8 weken zwangerschap.

Je kunt je ook altijd op een later tijdstip in de zwangerschap bij ons aanmelden, bijvoorbeeld als je verhuist naar ons gebied. Ook kun je je aanmelden voor controles in je kraamtijd, als je voor de zwangerschap in het ziekenhuis onder controle bent (via het aanmeldformulier).

Bij de eerste controle ontvang je van ons als welkom een gratis koffertje met interessante folders, tijdschriften en samples. Voor meer informatie over de eerste afspraak: zie eerste controle zwangerschap.

Bel naar de praktijk en maak een afspraak (0226-39 20 62) en vul hieronder een aanmeld-formulier in.

Belangrijk!

Als je nèt zwanger bent, in de eerste 4 maanden, bevat je urine het hormoon hCG. Dit hormoon kan vrouwen die moeilijk zwanger worden helpen om wel zwanger te raken. Moeders voor Moeders verzamelt deze urine om er medicijnen van te maken. Deze medicijnen kunnen andere vrouwen helpen om zwanger te worden (bijv. bij IVF). Als je mee wilt doen wil je je dan zo vroeg mogelijk in je zwangerschap aanmelden?

Zwangerschap aanmelden.

Je zwangerschap aanmelden (of kraamtijd) kan altijd door onderstaand formulier in te vullen, dus niet voor dringende of medische vragen (dan altijd bellen!). Zodra we in de gelegenheid zijn bellen we je om een 1e controle in te boeken.

LET OP!! Het versturen van je gegevens is voor ons enkel praktisch. Echter: Het is niet verplicht om alle velden in te vullen. Als je het liever helemaal niet invult kun je ons ook altijd bellen om je zwangerschap aan te melden.

Naam:

Email

Telefoonnummer

Bericht:

Privacy verklaring