Aanmelden zwangerschap.

Zodra je zwangerschapstest positief is kun je je zwangerschap aanmelden. Een verwijzing of bezoek aan de huisarts is niet nodig. In de regel plannen we de eerste afspraak rond 8 weken zwangerschap.

Je kunt je ook altijd op een later tijdstip in de zwangerschap bij ons aanmelden, bijvoorbeeld als je verhuist naar ons gebied. Ook kun je je aanmelden voor controles in je kraamtijd, als je voor de zwangerschap in het ziekenhuis onder controle bent (via het aanmeldformulier).

Bij de eerste controle ontvang je van ons als welkom een gratis koffertje met interessante folders, tijdschriften en samples. Voor meer informatie over de eerste afspraak: zie eerste controle zwangerschap.

Ben je zwanger en wil je je inschrijven bij onze praktijk vul hieronder dan een aanmeld-formulier in.

Belangrijk!

Als je nèt zwanger bent, in de eerste 4 maanden, bevat je urine het hormoon hCG. Dit hormoon kan vrouwen die moeilijk zwanger worden helpen om wel zwanger te raken. Moeders voor Moeders verzamelt deze urine om er medicijnen van te maken. Deze medicijnen kunnen andere vrouwen helpen om zwanger te worden (bijv. bij IVF). Als je mee wilt doen wil je je dan zo vroeg mogelijk in je zwangerschap aanmelden?

Zwangerschap aanmelden.

Je zwangerschap aanmelden kan altijd door onderstaand formulier in te vullen. Voor ons is het handig als je in het bericht je geboortedatum, BSN, woonplaats en laatste menstruatiedatum vermeld (niet verplicht).

Ook het aanmelden voor kraambedcontroles (thuiscontroles na een door het ziekenhuis gecontroleerde zwangerschap) kun je hier doen. Geef dan ook je uitgerekende datum aan ons door.

Zodra we in de gelegenheid zijn bellen we je om een 1e afspraak in te boeken. Als je een dringende medische vraag hebt kun je ons beter even bellen.

    Naam:

    Email

    Telefoonnummer

    Bericht:

    Privacy verklaring