Zwanger in Alkmaar e.o?

We verlenen verloskundige zorg in de regio.

Werkgebied: Alkmaar e.o. | Bergen | Schagen | Langedijk

Als je zwanger in Alkmaar e.o. bent kun je je bij ons aanmelden. Dit betreft derhalve: Alkmaar, Oudorp, Bergen, Bergen aan Zee, Schoorl, Schoorldam, Groet, Camperduin, Petten, Burgerbrug, Burgervlotbrug, St. Maarten, St. Maartensbrug, St. Maartensvlotbrug, Stroet, Eenigenburg, ’t Rijpje, Krabbendam, Kalverdijk, Warmenhuizen, Tuitjenhorn, Dirkshorn, Waarland, Langedijk, Oudkarspel, Koedijk, Breekland.

Staat jouw woonplaats er niet bij of woon je buiten ons werkgebied? Je kunt ons altijd bellen om te overleggen of het mogelijk is dat je bij ons onder controle kan komen. Dit is ook afhankelijk van het aantal aanmeldingen in onze praktijk in de periode dat jij bent uitgerekend.

Gynaecologische patiënten: Indien je voor je zwangerschap en/of bevalling bij de gynaecoloog onder controle bent maar tevens door ons gezien wilt worden voor controle in de zwangerschap is dat soms ook mogelijk. Wij verzorgen tevens de thuiscontroles (kraamvisites) in Alkmaar e.o. van gynaecologische patiënten. Meld je in de zwangerschap alvast aan (via ons aanmeldformulier) als je van ons thuiscontroles wilt ontvangen in de kraamperiode zodat we op de hoogte zijn en je gegevens alvast kunnen noteren. Ook kun je onze praktijk alvast doorgeven bij het ziekenhuis, dan worden wij op de hoogte gebracht als je naar huis gaat na de bevalling.

We werken samen met twee ziekenhuizen: Het Noord West Ziekenhuis lokatie Alkmaar (voorheen MCA) en lokatie Den Helder (Gemini).

Werkgebied Verloskundige praktijk Duin en Dijk

Spreekuurlocaties: Alkmaar, Bergen, Oudorp, Warmenhuizen en Tuitjenhorn.