Donatie!

Deze week is het de week van “Het Vergeten Kind”. De Week van Het Vergeten Kind 2016 loopt van 29 januari t/m 4 februari 2016 en staat in het teken van ‘vergeten’ kinderen in opvanglocaties. Nederland telt 38.000 kinderen in opvanglocaties. Vergeten kinderen die mishandeld, misbruikt, verwaarloosd, verstoten of gevlucht zijn en opgroeien in sobere instellingen met minimale speelmogelijkheden en specialistische begeleiding.DSC_0736

Ieder jaar kiezen wij als verloskundigenpraktijk Duin en Dijk een goed doel om te sponseren. Voor 2015 viel de keuze op Het Vergeten Kind. Tijdens onze informatie-avonden over de bevalling houden we na afloop een collecte. Als praktijk hebben we het opgehaalde totaalbedrag verdubbeld (en afgerond).

Vandaag konden we de cheque overhandigen aan Kim de Witte van Het Vergeten Kind. Het was extra leuk dat dit precies viel in deze actie-week! We zijn er weer reuze trots op dat we dit kunnen doen. We hopen dat jullie met onze bijdrage weer vele kinderen blij kunnen maken!

Voor meer informatie klik op http://www.hetvergetenkind.nl/nl/site/week-van-het-vergeten-kind