Nieuwe student verloskunde.

Vanaf aanstaande maandag loopt er een 1e-jaars student mee met ons in de praktijk. Mocht je bezwaar hebben tegen haar aanwezigheid geef het dan even bij ons aan, het is natuurlijk niet verplicht. We wensen haar een goede en leerzame stage. Hieronder zal ze zich voorstellen:

“Mijn naam is Lia Groenhart (20 jaar oud), 1e jaar student aan de Academie Verloskunde in Amsterdam. Ik loop stage bij de verloskundigenpraktijk Duin en Dijk in de periode 11-03-2019 tot 24-03-2019 en 03-06-2019 tot 07-07-2019. Ik heb erg veel zin in deze eerste stage en ik hoop dat ik hier veel kan leren en ervaring op kan doen. Ook vind ik het heel interessant om alles wat ik afgelopen tijd in de boeken heb geleerd, nu in praktijk te kunnen brengen.
De afgelopen twee jaar heb ik Verpleegkunde gestudeerd in Amsterdam en daar ook twee keer stage voor gelopen. Ik vind mezelf een leergierige student die graag wilt werken aan de beroepsvaardigheden en communicatieve vaardigheden van het beroep Verloskunde. Soms vind ik het soms lastig om op de voorgrond te staan en aan te geven wanneer ik zelf iets aan wil pakken. Hier zou ik mij graag verder in willen ontwikkelen. Ik zie mezelf als een gezellig persoon die erg behulpzaam is”.