Nieuwe Verloskundige in opleiding.

Vanaf aanstaande maandag loopt er een Verloskundige in opleiding met ons mee. We wensen haar een leerzame stage toe. Hieronder zal ze zich voorstellen:

“Beste zwangeren en partners,

Dit jaar zal ik mijn tweede stage gaan lopen bij de Verloskundige Praktijk Duin en Dijk. Hier kijk ik ontzettend naar uit! Mijn naam is Laura en ik ben tweedejaars student aan de Verloskunde Academie in Amsterdam. Ik ben 23 jaar en ben opgegroeid Alkmaar. Voordat ik begon aan de studie Verloskunde heb ik Toegepaste Psychologie gestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam. Tijdens deze studie merkte ik dat ik toch heel graag iets medisch wilde gaan doen. Toen ik uit oriëntatie een keer mee mocht lopen met een verloskundige was ik direct verkocht! Ik ben nog iedere dag blij dat ik mag leren voor dit mooie en bijzondere vak.

Vanaf 2 december 2019 tot 20 december 2019 kunt u mij tegenkomen bij controles, de baring en/of de kraamweek. Mocht u het onprettig vinden dat ik hierbij aanwezig ben, dan kunt u dat aan mij of aan de verloskundige aangeven. Ook hoor ik het graag als u nog tips heeft om mij tot een betere verloskundige te maken.

Hopelijk zien we elkaar gauw! Vriendelijke groet, Laura.”