Student Verloskunde.

Vanaf aanstaande maandag 5 december loopt er een nieuwe student verloskunde bij ons stage in de praktijk. Hieronder zal ze zich even voorstellen: lott

Even voorstellen…. Ik ben Lotte van Oostrum-Groothuis, 32 jaar en tweedejaars student Verloskunde. Hiervoor heb ik Cultuurwetenschappen gestudeerd en een aantal jaren als beleidsmedewerker gewerkt. Bovenal ben ik getrouwd met Maxim en ben ik moeder van twee jongens: Mees en Loek (5 en 2).

Tot 21 januari loop ik stage bij verloskundigenpraktijk Duin en Dijk. Jullie kunnen mij tegenkomen tijdens het spreekuur, de bevalling en tijdens kraamvisites. Mochten jullie hier bezwaar tegen hebben, is dat natuurlijk geen probleem en kan je dat aangeven bij de verloskundigen. Ik hoop deze stage ontzettend veel te mogen leren en kennis te maken met jullie in deze bijzondere tijd!

Tot snel!