Verloskundige in opleiding

Vanaf aanstaande maandag loopt er een VIO (verloskundige in opleiding) met ons mee. Wij vinden het erg leuk om ons mooie vak over te dragen aan toekomstige collega’s! Ze zal aanwezig zijn tijdens spreekuren, bevallingen en kraamvisites. Mocht je hier bezwaar tegen hebben geef het dan bij ons aan.

Hieronder zal ze zich voorstellen:

Hoi, mijn naam is Sanne en ik ben verloskundige in opleiding in Amsterdam. Ik heb voordat ik begon met verloskunde andere opleidingen gedaan maar kwam uiteindelijk toch met veel enthousiasme terecht bij verloskunde. Ik ben nu 25 jaar en weet eindelijk dat ik goed zit bij mijn huidige opleiding. Verloskunde bevat namelijk alles wat ik zoek. Contact met mensen, medische onderbouwing, ongelofelijk veel ruimte voor groei en natuurlijk de pracht van het helpen een baby op de wereld te zetten. Vanaf 7 juni tot en met 11 juli zal ik stagelopen bij verloskundigenpraktijk Duin en Dijk. Ik ben zeer enthousiast over het vak en wil graag alles zien en meemaken. Ik hoop je in mijn stageperiode te zien.