Homeopathie in de praktijk.

Wat een leuke reactie kregen van een van onze cliënten over Homeopathie! Marij is de opleiding tot Verloskundige Homeopaat aan het afronden en past dit ook toe in onze praktijk. Het is voor veel dingen inzetbaar. Als je er meer over wilt weten vraag het ons.
Lees hier het verhaal van Nanda:

“Wij willen Marij onwijs bedanken voor de homeopatische ondersteuning tijdens de zwangerschap. Voor mij draaide deze 3de zwangerschap om het gewicht van ons kindje. Onze tweede zoon is met 39 4/7 week geboren met een gewicht van 4710 gram (amper 50 cm lang). Het was een pittige bevalling voor ons beide. Zo’n bevalling wilde ik niet meer. Deze hele zwangerschap zo min mogelijk suikers genomen, maar het zag er naar uit dat het weer een flink kindje zou worden. Marij vroeg hoe ik over homeopathie dacht. Ze gaf aan dat we met homeopathie konden proberen om de baarmoedermond week te maken, zodat ik kans had om eerder te bevallen en/of beter in te leiden was. Ik wilde dit heel graag proberen. Na een intake heeft Marij mij een middeltje voorgeschreven en hier ben ik met 33/34 weken mee begonnen. Uiteindelijk met 37 weken naar de gynacoloog geweest voor gesprek. Daar bleek ik al 3 cm ontsluiting te hebben, dus ik was in te leiden. Er werd een afspraak ingepland voor 38 weken. Dus de homeopathie had gewerkt!! Helemaal blij. Met 38 werken is onze Jur geboren met een gewicht van 4090 gram! Het is een goede bevalling geweest en ben Marij erg dankbaar! Als dit mannetje nog 2 weken had moeten blijven zitten hadden we weer een gewicht van 4600 gehad met alle gevolgen van. Ik ben heel blij dat ik het geprobeerd heb met de homeopathie en dat het zo goed uitgepakt heeft allemaal! Ik kan nu terugkijken op een goede bevalling!”