MEIDENFAMILIE

Het gezin Blankendaal uit Tuitjenhorn telt 3 zussen: Judith, Maaike en Linda. Hoe bijzonder is het dat we binnen 9 maanden alle drie de zussen hebben mogen helpen bij hun zwangerschap en bevalling…  Linda beviel op 5 december 2017 haar dochter Teske.  Teske had haast, ze kwam een beetje eerder dan de bedoeling, want eigenlijk zou ze eind januari pas komen.  Op de dag van Teske haar geboorte ontdekte zus Judith dat ze voor de 3e keer in verwachting bleek te zijn! Dit hield ze nog maar even voor zichzelf want Linda was nèt bevallen…  Niet veel later bleek echter dat ook Maaike in blijde verwachting was en meldde zich ook bij ons aan!  Judith kreeg (na Jill en Lieke) haar 3e dochter Anna  op 11 augustus. En op 5 september  beviel Maaike van, hoe kan het ook anders, ook een dochter, genaamd Fleur!

Vandaag was Maaike op nacontrole bij ons en kregen we deze leuke foto van alle meisjes. Hiermee ronden we (voor nu 😉 ) de zorg voor deze familie een beetje af. Dames, het was super leuk om jullie alle drie te hebben mogen begeleiden! En wat zullen opa en oma trots zijn op hun 3 meiden en 5 kleindochters… het lijkt toch wel in de genen te zitten!!

Heel bijzonder is het in ieder geval om hele families in de regio te leren kennen. Hoe langer je werkt, hoe meer familiebanden ons helder worden! Heel veel geluk met alle meisjes en voor de vaders…. Veel sterkte en ook plezier gewenst met al het roze grut! Gelukkig hebben jullie elkaar om mannendingen te ondernemen. Of stel met nog een paar meisjes-papa’s een regionaal damesvoetbalteam samen!