NIEUWE STUDENT VERLOSKUNDE.

Vanaf morgen start er bij ons een nieuwe student verloskunde. Dit keer komt er een student bij ons op herhaling want ze was al eerder op stage bij ons én ze is een oude bekende van de praktijk als cliënte! Nu komt ze voor haar eindstage! Dat betekent dat ze er zo goed als klaar voor is en ze bij ons haar opleiding gaat afronden. Mocht je bezwaar hebben tegen haar aanwezigheid dan horen we dat graag. We wensen haar veel plezier in onze praktijk, hieronder zal Lotte zich nog voorstellen:

“Ik ben Lotte van Oostrum-Groothuis, 34 jaar en ik ben vierdejaars verloskundige in opleiding. Samen met mijn man Maxim heb ik twee kinderen: Mees van 7 en Loek van 4.
In eerste instantie ben ik opgeleid als cultuurwetenschapper en heb ik daarin ook een aantal jaren gewerkt. Geïnspireerd door mijn bezoeken aan Harriët, Maaike en Marij tijdens mijn tweede zwangerschap, besloot ik het roer om te gooien en verloskunde te gaan studeren.
Naast dat ik zelf cliënte bij Duin en Dijk ben geweest, heb ik hier twee jaar terug al zes weken stage gelopen. Nu mag ik hier ook mijn studie gaan afsluiten met deze eindstage van 12 weken. Hierna zal ik beëdigd worden als verloskundige.
Ik zal als verloskundige in opleiding meedraaien tijdens spreekuren, bevallingen en kraamvisites. Mochten jullie hier bezwaar tegen hebben, kan dat worden aangeven bij de verloskundigen. Ik kijk er naar uit jullie te leren kennen in deze bijzondere tijd en mijn tijd als student met jullie tot een mooi einde te brengen!”