Nieuwe student verloskunde.

Vandaag is er een nieuwe student verloskunde gestart aan een stage van 6 weken. We wensen haar veel succes en een leerzame stage! Hieronder zal ze zich even voorstellen:

“Ik ben Fenna Werkhoven, 20 jaar oud en woon in Andijk. Ik studeer aan de Verloskunde Academie in Amsterdam en zit nu in mijn tweede jaar. Van 21 januari tot 1 maart kom ik stage lopen bij Verloskundigenpraktijk Duin en Dijk. Tot nu toe heb ik het erg naar mijn zin op de opleiding en tijdens de stages. Naast de opleiding werk ik in de bediening van een restaurant en ben ik te vinden op het handbalveld.
Jullie kunnen mij tegenkomen tijdens het spreekuur, de bevalling en de kraamvisites. Voor mij is het natuurlijk erg leerzaam om zoveel mogelijk ervaring op te doen. Mocht je hier bezwaar tegen hebben, dan is dat geen probleem en mag je dat altijd aangeven.
Ik heb er in ieder geval ontzettend veel zin in en hoop jullie te ontmoeten!
Groetjes, Fenna”