Nieuwe student verloskunde.

De komende periode zal er een student verloskunde zijn die meeloopt in onze praktijk. We wensen haar veel succes met haar stage! Hieronder zal zich even voorstellen:

Hallo zwangere en partner,

Mijn naam is Simone, ik ben 18 jaar en 2e jaars verloskundige in opleiding. Ik kom in de periode van 15 januari tot en met 2 maart stage lopen bij deze praktijk. Jullie kunnen mij tegen komen bij het spreekuur, de bevalling, tijdens de kraamweek of bij de nacontrole. Mochten jullie dit niet willen dan mag je dat altijd aangeven.

Het is voor mij extra bijzonder om in deze praktijk stage te mogen lopen omdat Harriët mij ruim achttien jaar geleden op de wereld heeft geholpen. Dit maakt dat ik er nog meer naar deze stage uit zie en alles wat ik zal gaan leren.

Hopelijk tot ziens allemaal, Simone.