Nieuwe student verloskunde!

Aanstaande maandag start er een nieuwe student verloskunde bij ons in de praktijk. Hieronder zal ze zich voorstellen:

“Hallo allemaal,
Ik ben Danique Brandsma en wil me graag even aan jullie voorstellen. In de periode van 12 tot en met 25 maart loop ik namelijk stage hier in de praktijk!
Ik ben een eerstejaars student en studeer aan de Verloskunde Academie van Amsterdam. Ik vind het proces van zwanger zijn en de bevalling super uniek en interessant. Ik wil dan ook graag weten hoe je een zwangere vrouw zo goed mogelijk kan begeleiden tijdens deze bijzondere periode. Voordat het zover is moet ik natuurlijk nog veel leren en daarom ben ik hier!
Jullie kunnen mij treffen tijdens spreekuren, bevallingen en kraamvisites. Als je het niet fijn vindt dat ik aanwezig ben kan je dat altijd bij mij of de verloskundige aangeven.
Hopelijk tot dan! Groetjes Danique”