Nieuwe student verloskunde!

Vanaf a.s. maandag komt er een nieuwe student meelopen in onze praktijk. Ze komt voor 5 weken. Hieronder zal ze zich voorstellen:

Mijn naam is Heleen en ik ben derdejaars verloskundige in opleiding. Van 23 april tot en met 27 mei loop ik stage bij Verloskundigenpraktijk Duin en Dijk. Ik woon in Middenbeemster en doe de opleiding in Amsterdam. Naast de opleiding werk ik in de bediening van een restaurant, assisteer ik bij thuisbevallingen en sport ik fanatiek. Tot nu toe heb ik stage gelopen in Amsterdam, Spierdijk, Stockholm (iets verder van huis) en Heerhugowaard. Ik vind verloskunde een geweldig vak en doe de opleiding met veel plezier. Jullie kunnen mij tegen komen tijdens de spreekuren, kraamvisites of tijdens de bevalling. Voor mij is het natuurlijk erg leuk om zoveel mogelijk ervaring op te doen, maar mocht je bezwaar hebben tegen mijn aanwezigheid mag je dit altijd melden!